Τι γίνεται όταν λήξει το πακέτο μου;
Δεν δημιουργείς πλέον εικόνες, αλλά βλέπεις και κατεβάζεις τα πάντα για 120 ημέρες μετά την τελευταία πληρωμένη περίοδο. Μετά διαγράφονται.
- Δεν δημιουργείς νέες εικόνες και οι δωρεάν δημιουργίες δεν επιστρέφουν.
- Οι φωτογραφίες και οι εικόνες σου μένουν διαθέσιμες για προβολή και λήψη για 120 ημέρες μετά το τέλος της τελευταίας πληρωμένης περιόδου. Η εφαρμογή δείχνει την ημερομηνία διαγραφής.
- Μετά τις 120 ημέρες διαγράφονται οριστικά.
- Αν εγγραφείς ξανά μέσα σε αυτές τις 120 ημέρες, όλα μένουν. Δες τη νέα εγγραφή.
- Τυχόν πίστωση επιστρέφεται αυτόματα στην κάρτα σου.
Σε βοήθησε;
Σχετικά άρθρα
Οι απαντήσεις αντιστοιχούν στην εφαρμογή και στους όρους μας τον Οκτώβριο 2026.